Om Hjorth & Nielsen

Hjorth & Nielsen ApS blev oprettet som et fælles selskab mellem Lone Hjorth og Karsten Nielsen i 2015 for at vejlede mennesker gennem formidling af ny viden i bøger, gennem sparring og coaching forløb såvel som i form af kursusaktiviteter.

Vi har dannet par siden 1993 og har 3 børn. Vi har hver meget forskellige personlighedstyper, så både vores parforhold, vores familie men også vores måde at arbejde på har givet os en masse udfordringer. Vi har forsøgt at bruge alle disse oplevelser til at indsamle erfaringer og læring, både for at få familien til at fungere uden konflikter, men også for at tilegne os viden til brug i vores nuværende arbejde med mennesker. Vi har fortalt om familielivet i bogen ’Særlig sensitivitet i familien’ og planlægger kurser og retreats med input fra begge vores specialområder. Vi har beskrevet os selv nedenfor og mere detaljeret på vores hjemmesider karsten-nielsen.dk og lonehjorth.dk, hvor I kan finde mere information om vores respektive rådgivning, coaching og kurser mv.

Bogforlag

Vi har valgt ikke at være en del af et stort forlag, men selv stå for hele processen og produktionen af vores bøger. Vi laver gerne samarbejdsaftaler med lokale boghandlere, specialiserede boghandlere internet boghandlere eller andre typer forhandlere. Vi har f.eks. samarbejde med Debbie Christensen og Astrologihuset, der både har internetbutik og en fysisk butik.

Om Lone

Lone er uddannet revisor og har arbejdet som selvstændig revisor og konsulent siden 2001. Hun har tidligere været ansat som både revisor og regnskabschef i flere mindre virksomheder. Fra 2008 startede hun et nyt spor med coaching, hestefaciliteret læring, bogskrivning samt spirituel rådgivning.

Læs mere på www.lonehjorth.dk

Om Karsten

Karsten er uddannet ingeniør og startede som selvstændig konsulent i december 2015, efter mange år som ansat og leder i forskellige større virksomheder. Karsten arbejder gennem sin rådgivning og coaching for en mere bæredygtig verden, hvor mennesker, natur og økonomi er i balance.

Læs mere på her: www.karsten-nielsen.dk